🎉 Spustili sme náš nový doplnok WordPress! Stiahnuť teraz

5 dôvodov, prečo preložiť webovú stránku kempu alebo hotela

Ak máte webovú stránku kempu alebo hotela, je dobré ju preložiť. Existuje niekoľko dôvodov, prečo by ste to mohli chcieť urobiť. V tomto článku sa budeme venovať niektorým z týchto dôvodov.

1. Môže zlepšiť vaše umiestnenie vo vyhľadávači

Prekladom webovej stránky do iných jazykov môžete zlepšiť svoje umiestnenie vo vyhľadávači. Keď preložíte svoju webovú lokalitu, získate tiež prístup k ďalším kľúčovým slovám, na ktoré sa môžete zamerať. To znamená, že sa budete lepšie umiestňovať vo výsledkoch vyhľadávania, čo zase znamená, že získate viac návštevníkov a zákazníkov.

2. Môže zvýšiť počet konverzií, vďaka čomu budete úspešnejší.

Ak preložíte svoju webovú stránku, porozumie jej viac ľudí. To znamená, že môžete presvedčiť viac ľudí, aby uskutočnili nákup alebo rezerváciu. To môže zvýšiť váš predaj. Ak totiž máte svoju webovú stránku len vo svojom jazyku, prichádzate o veľký počet medzinárodných zákazníkov. Prekladom do iných jazykov sa vaša webová lokalita stane lepšie vyhľadateľnou vo vyhľadávačoch pre ľudí, ktorí neovládajú dobre váš rodný jazyk alebo napríklad angličtinu. To môže zvýšiť počet vašich návštevníkov a získať viac rezervácií. To vám môže pomôcť k väčšiemu úspechu vo vašom podnikaní.

3. Môže zvýšiť povedomie o vašej značke

Ak preložíte svoju webovú lokalitu, oslovíte viac ľudí. To znamená, že môžete zvýšiť povedomie o svojej značke. To vám môže pomôcť získať viac zákazníkov.

4. Rozdelenie návštevníkov počas roka

Väčšina hotelov a kempingov na svete, až na výnimky vo veľmi špecifických lokalitách, nie je mimo sezóny ani zďaleka plná. Pre niektorých to znamená zimu, pre iných leto, prípadne obdobie po dovolenkovej sezóne a pre ďalších niečo úplne iné, ale pre všetky hotely a kempy to znamená výrazne znížené príjmy. Ak preložíte svoje webové stránky, oslovíte viac ľudí vo všetkých krajinách. Vo všetkých týchto krajinách nie sú rovnaké dni dovolenky a voľna. Tým sa dosiahne väčší rozptyl, čo vám môže priniesť viac zákazníkov v pokojných obdobiach roka.

5. Spotrebitelia hovoriaci menej dobre po anglicky menej často využívajú platformy

Niektorí cestovatelia v zahraničí nehovoria jazykom vašej krajiny alebo hovoria po anglicky veľmi slabo, preto si radšej vyberajú hotely, ktoré im ponúkajú všetky dodatočné informácie v jazyku, ktorému plne rozumejú. Rezervačné platformy sú často v angličtine a nie každý pri takýchto dôležitých rozhodnutiach na dovolenke dôveruje prekladaču Google.

Aké sú spôsoby, ako si hotel- alebo webovú stránku kempu preložiť?

Ako môžem svojim hosťom ponúknuť informácie o svojom hoteli alebo kempe a ďalšie informácie o regióne vo viacerých jazykoch? Clonable umožňuje preložiť celú webovú stránku hotela do desiatok jazykov. Pritom môžete rýchlo a jednoducho informovať svojich hostí o destinácii, vašom hoteli a okolí pomocou prekladu na báze strojového učenia v kombinácii s možnosťou rýchleho vylepšenia pomocou front-end editora a pravidiel nahrádzania. Všetky informácie vrátane informácií o cenách, izbách, vašej reštaurácii alebo atrakciách v regióne sa priebežne automaticky prekladajú a môžete ich svojim hosťom poskytnúť v desiatkach jazykov. Clonable tak umožňuje prekonať jazykové bariéry medzi vaším kempingom alebo hotelom a vašimi zákazníkmi v digitálnom svete.

Ako môžem ponúknuť online žiadosť a proces rezervácie vo viacerých jazykoch?

Technológia, ktorá stojí za stránkou Clonable, dokáže rýchlo a jednoducho preložiť takmer akúkoľvek webovú stránku bez zložitých a nákladných technických úprav. Dokonca aj formuláre a nástroje na zadávanie požiadaviek a rezerváciu izieb sa často dajú ľahko integrovať. V prípade 95 % webových stránok sa to vykonáva automaticky a bez manuálnej námahy.

Získajte ukážku svojej webovej stránky preloženej Clonable ešte dnes

Clonable je dokonalá platforma na preklad všetkých webových stránok pre váš hotel alebo kemp. Požiadajte o demo a začnite prekladať svoje webové stránky do desiatok ďalších jazykov a oslovte svojich zákazníkov v ich rodnom jazyku ešte dnes. Zvýšte počet návštevníkov a hostí a rozšírte svoju medzinárodnú prítomnosť len pomocou niekoľkých kliknutí, ktoré poháňa strojové učenie prekladu.

Máte ešte otázky?

Potom vyplňte nasledujúci formulár.

Súvisiace blogy: