🎉 Spustili sme náš nový doplnok WordPress! Stiahnuť teraz

Preklad webovej stránky Drupal pomocou Clonable: vaša viacjazyčná stránka Drupal za 5 minút

Drupal je široko používaný systém na správu obsahu známy svojou flexibilitou a prispôsobiteľnosťou. Je menej populárny ako napríklad WordPress, ale je široko používaný napríklad na väčších spravodajských stránkach, v sektore cestovného ruchu a v holandských obciach, kde tento open source CMS používa už približne 60 obcí. Medzi príklady známych stránok Drupal patria Tesla, City of London, Európska komisia a mnohé ďalšie.

Pre používateľov, ktorí chcú pomocou systému Drupal vytvoriť viacjazyčné webové stránky, môže byť cenným nástrojom Clonable. V tomto článku sa zaoberáme tým, ako možno stránku Clonable integrovať do systému Drupal, aby poskytovala viacjazyčné funkcie.

Čo je Clonable?

Clonable je online nástroj na internacionalizáciu, ktorý používateľom umožňuje jednoducho vytvárať a spravovať viacjazyčné webové stránky. Pomocou stránky Clonable môžu používatelia systému Drupal klonovať a prekladať svoje webové stránky do rôznych jazykov, pričom sa zachová pôvodné rozloženie a funkčnosť.

Výhody stránky Clonable pre používateľov systému Drupal:

Flexibilná cenotvorba: Clonable ponúka flexibilné možnosti cenotvorby na základe počtu jazykov a počtu webových stránok, čo z neho robí nákladovo efektívne riešenie pre používateľov systému Drupal rôznych veľkostí.

Jednoduchosť používania: Clonable ponúka intuitívne rozhranie a komplexnú dokumentáciu, vďaka čomu môžu používatelia systému Drupal rýchlo začať prekladať svoje webové stránky bez toho, aby potrebovali veľké technické znalosti.

Komplexná funkčnosť: Clonable ponúka v porovnaní s väčšinou iných prekladateľských nástrojov širšiu škálu funkcií vrátane strojového prekladu, optimalizácie SEO, korektúr, kanálov XML a prispôsobiteľných výberov jazykov. Okrem toho Clonable umožňuje pridávať vlastné preklady a automaticky synchronizovať obsah medzi jazykmi, čo z neho robí univerzálne riešenie pre viacjazyčné webové stránky Drupal.

Podpora a aktualizácie: Stránka Clonable je pravidelne aktualizovaná a poskytuje vynikajúcu zákaznícku podporu vrátane podrobnej dokumentácie a rýchlych reakcií na otázky a problémy. Na rozdiel od mnohých iných prekladateľských nástrojov chápeme, že zákazníci z času na čas potrebujú prispôsobenie a sedia s najrôznejšími špecifickými otázkami.

Bezplatná 14-dňová skúšobná verzia: Stránku Clonable si môžete vyskúšať na 14 dní zadarmo! Počas týchto 14 dní môžete bezplatne vytvoriť a používať 1 klon. Upozorňujeme, že počas skúšobného obdobia bude preložený len obmedzený počet stránok.

Ako používať stránku Clonable v systéme Drupal:

Vytvorte klonovateľné konto: Skôr ako začnete používať stránku Clonable, musíte si vytvoriť konto. Na tento účel zadajte svoje meno a e-mailovú adresu a vyberte si heslo. Po registrácii budete automaticky prihlásení na náš ovládací panel.

Konfigurácia klonu: Po prihlásení na náš ovládací panel sa môžete pustiť do vytvárania svojho prvého klonu. Vyberte požadovaný jazyk, umiestnenie klonu a niektoré ďalšie nastavenia a môžete začať.

Prispôsobte si svoje webové stránky: Použite rozhranie Clonable na prispôsobenie svojich webových stránok v rôznych jazykoch. Podľa potreby upravte preklady na presné zobrazenie.

Kompatibilita so systémom Drupal - Clonable

Takmer vo všetkých prípadoch Drupal funguje na 100 % s Clonable. Iba v prípade tzv. vlastných vstavaných prvkov alebo externých skriptov nemôže stránka Clonable plne fungovať. Chcete mať istotu? Potom si to jednoducho vyskúšajte. Vytvorte si bezplatné konto a vyskúšajte, či demo url funguje správne. V prípade pochybností je vždy možné nás kontaktovať.

Záver:

Používateľom systému Drupal, ktorí chcú vytvoriť viacjazyčnú webovú lokalitu, ponúka Clonable výkonné a flexibilné riešenie. Vďaka komplexným funkciám, používateľsky prívetivému rozhraniu a flexibilným cenovým možnostiam je Clonable cenným nástrojom na preklad webových stránok Drupal. Pomocou Clonable môžu používatelia rýchlo a jednoducho vytvárať a spravovať viacjazyčné webové stránky, čo im umožní rozšíriť ich dosah a osloviť ich publikum.

Máte ešte otázky?

Potom vyplňte nasledujúci formulár.

Súvisiace blogy: