🎉 Spustili sme náš nový doplnok WordPress! Stiahnuť teraz

ClonablePreložiť môj webový obchod s : váš viacjazyčný môj webový obchod za 5 minút

Mijnwebwinkel je populárna holandská platforma elektronického obchodu, ktorá používateľom uľahčuje založenie a správu online obchodu.

Clonable Pre obchodníkov, ktorí chcú vytvoriť viacjazyčný internetový obchod s Mywebwinkel, môže byť cenným nástrojom. Clonable V tomto článku preskúmame, ako možno integrovať s Mywebwinkelom a zabezpečiť viacjazyčné funkcie.

 

Čo je Clonable?

Clonable je online nástroj na internacionalizáciu, ktorý používateľom umožňuje jednoducho vytvárať a spravovať viacjazyčné webové stránky. Clonable Pomocou , Mijnwebwinkel môžu používatelia klonovať a prekladať svoje webové obchody do rôznych jazykov, pričom sa zachová pôvodné rozloženie a funkčnosť.

Clonable Výhody pre používateľov MyWebstore:


Flexibilné ceny:
Clonable Ponúka flexibilné možnosti stanovenia cien v závislosti od počtu jazykov a počtu produktov, čo z neho robí nákladovo efektívne riešenie pre používateľov MyWebstore rôznych veľkostí.

Jednoduchosť používania:
Clonable Ponúka širokú škálu funkcií vrátane strojového prekladu, optimalizácie SEO, korektúr, XML kanálov a prispôsobiteľných výberov jazykov. Clonable Okrem toho umožňuje pridávať vlastné preklady a automaticky synchronizovať obsah medzi jazykmi, čo z neho robí univerzálne riešenie pre viacjazyčné webové stránky MyWebstore.

Komplexná funkčnosť:
Clonable Ponúka širokú škálu funkcií vrátane strojového prekladu, optimalizácie SEO, korektúr, XML kanálov (špeciálne pre webové obchody a jedinečné pre prekladateľské nástroje) a prispôsobiteľných výberov jazykov. Okrem toho Clonable umožňuje pridávať vlastné preklady a automaticky synchronizovať obsah medzi jazykmi, čo z neho robí všestranné riešenie pre viacjazyčné webové stránky PrestaShop.

Podpora a aktualizácie:
Clonable je pravidelne aktualizovaný a poskytuje vynikajúcu zákaznícku podporu vrátane podrobnej dokumentácie a rýchlych reakcií na otázky a problémy. Používatelia obchodu MyWebstore sa môžu spoľahnúť na prispôsobenú podporu a pomoc s konkrétnymi otázkami alebo požiadavkami.

Bezplatná 14-dňová skúšobná verzia:
Používatelia si môžu bezplatne vyskúšať stránku Clonable počas 14 dní, počas ktorých môžu vytvoriť a používať jeden klon bez akýchkoľvek nákladov. Počas tohto skúšobného obdobia je možné preložiť obmedzený počet produktov, čo používateľom umožňuje vyskúšať si funkčnosť stránky Clonable ešte pred jej predplatením.

Clonable Ako používať aplikáciu Môj webový obchod :

Vytvorte klonovateľné konto:
Predtým, ako môžu používatelia používať stránku Clonable, musia si vytvoriť účet zadaním svojho mena, e-mailovej adresy a hesla. Po registrácii sú automaticky prihlásení do ovládacieho panela Clonable.

Nakonfigurujte svoj klon:
Po prihlásení môžu používatelia MyWebstore okamžite začať vytvárať svoj prvý klon. Pred začatím prekladu si môžu vybrať požadovaný jazyk, miesto klonovania a ďalšie nastavenia.

Prispôsobte si svoje webové stránky:
Použite rozhranie Clonable na prispôsobenie webového obchodu v rôznych jazykoch. Používatelia môžu podľa potreby upraviť preklady na presné zobrazenie.

Kompatibilita MyWebstore - Clonable

ClonableTakmer vo všetkých prípadoch funguje Mijnwebwinkel 100% s . Ak načítate dynamické prvky z externých webových stránok, nemusí všetko fungovať okamžite. V niektorých prípadoch vám s tým môžeme pomôcť, ale v niektorých prípadoch tiež nie. Chcete mať istotu? Potom si to jednoducho vyskúšajte. Vytvorte si bezplatné konto a vyskúšajte, či demo url funguje správne. V prípade pochybností nás môžete vždy kontaktovať.

Záver:

Clonable ponúka používateľom MijnWebwinkel výkonné a flexibilné riešenie na vytváranie viacjazyčných webových obchodov. Vďaka rozsiahlym funkciám, užívateľsky prívetivému rozhraniu a flexibilným cenovým možnostiam umožňuje Clonable používateľom MijnWebwinkel rýchlo a jednoducho vytvárať a spravovať viacjazyčné webové obchody. Pomocou stránky Clonable môžu používatelia MijnWebwinkel zvýšiť svoj dosah a osloviť svoje publikum tým, že svoj webový obchod sprístupnia vo viacerých jazykoch.

Máte ešte otázky?

Potom vyplňte nasledujúci formulár.

Súvisiace blogy: