🎉 Spustili sme náš nový doplnok WordPress! Stiahnuť teraz

Preklad webovej stránky Webflow pomocou Clonable: viacjazyčná stránka Webflow za 5 minút

Webflow je výkonná platforma na vytváranie responzívnych webových stránok bez potreby kódu. Umožňuje používateľom vytvárať krásne a interaktívne webové stránky pomocou intuitívneho vizuálneho rozhrania. Pre používateľov, ktorí chcú pomocou Webflow vytvoriť viacjazyčné webové stránky, môže byť cenným nástrojom Clonable. V tomto článku sa zaoberáme tým, ako možno stránku Clonable integrovať s Webflow, aby poskytovala viacjazyčné funkcie.

Čo je Clonable?

Clonable je online nástroj na internacionalizáciu, ktorý používateľom umožňuje jednoducho vytvárať a spravovať viacjazyčné webové stránky. Pomocou stránky Clonable môžu používatelia Webflow klonovať a prekladať svoje webové stránky do rôznych jazykov, pričom sa zachová pôvodné rozloženie a funkčnosť.

Výhody stránky Clonable pre používateľov Webflow:


Flexibilné ceny:
Clonable Ponúka flexibilné možnosti stanovenia cien na základe počtu jazykov a počtu zobrazení stránok, čo z neho robí nákladovo efektívne riešenie pre používateľov Webflow rôznych veľkostí.

Jednoduchosť používania:
Clonable Webflow ponúka intuitívne rozhranie a komplexnú dokumentáciu, vďaka čomu môžu používatelia Webflow rýchlo začať prekladať svoje webové stránky bez toho, aby potrebovali veľké technické znalosti.

Komplexná funkčnosť:
Clonable Ponúka širokú škálu funkcií vrátane strojového prekladu, optimalizácie SEO, korektúr, XML kanálov a prispôsobiteľných výberov jazykov. Okrem toho Clonable umožňuje pridávanie vlastných prekladov a automatickú synchronizáciu obsahu medzi jazykmi, čo z neho robí univerzálne riešenie pre viacjazyčné webové stránky Webflow.

Podpora a aktualizácie:
Clonable je pravidelne aktualizovaný a poskytuje vynikajúcu zákaznícku podporu vrátane podrobnej dokumentácie a rýchlych reakcií na otázky a problémy. Používatelia Webflow sa môžu spoľahnúť na prispôsobenú podporu a pomoc s konkrétnymi otázkami alebo požiadavkami.

Bezplatná 14-dňová skúšobná verzia:
Používatelia si môžu bezplatne vyskúšať stránku Clonable počas 14 dní, počas ktorých môžu vytvoriť a používať jeden klon bez akýchkoľvek nákladov. Počas tohto skúšobného obdobia je možné preložiť obmedzený počet stránok, čo používateľom umožňuje vyskúšať si funkčnosť Clonable ešte pred predplatením.

Ako používať Clonable s Webflow:

Vytvorte klonovateľné konto:
Predtým, ako môžu používatelia používať stránku Clonable, musia si vytvoriť účet zadaním svojho mena, e-mailovej adresy a hesla. Po registrácii sú automaticky prihlásení do ovládacieho panela Clonable.

Nakonfigurujte svoj klon:
Po prihlásení môžu používatelia Webflow okamžite začať vytvárať svoj prvý klon. Pred začatím prekladu si môžu vybrať požadovaný jazyk, miesto klonovania a ďalšie nastavenia.

Prispôsobte si svoje webové stránky:
Použite rozhranie Clonable na prispôsobenie webovej stránky v rôznych jazykoch. Používatelia môžu podľa potreby upraviť preklady na presné zobrazenie.

Kompatibilita Webflow - Clonable

Takmer vo všetkých prípadoch Webflow funguje na 100 % so stránkou Clonable. Iba v prípade, že existujú takzvané prvky React, nemusí Clonable fungovať úplne. Chcete mať istotu? Potom si to jednoducho vyskúšajte. Vytvorte si bezplatné konto a vyskúšajte, či demo url funguje správne. V prípade pochybností je vždy možné nás kontaktovať.

Záver:

Clonable ponúka používateľom Webflow výkonné a flexibilné riešenie na vytváranie viacjazyčných webových stránok. Vďaka komplexným funkciám, používateľsky prívetivému rozhraniu a flexibilným cenovým možnostiam umožňuje Clonable používateľom Webflow rýchlo a jednoducho vytvárať a spravovať viacjazyčné webové stránky. Pomocou Clonable môžu používatelia Webflow rozšíriť svoj dosah a osloviť svoje publikum tým, že svoje webové stránky sprístupnia vo viacerých jazykoch.

Máte ešte otázky?

Potom vyplňte nasledujúci formulár.

Súvisiace blogy: