🎉 Spustili sme náš nový doplnok WordPress! Stiahnuť teraz

Preklad webových stránok: Wordpress prekladateľský plugin od Clonable

Od novembra 2023 spustila spoločnosť Clonable inovatívny doplnok WordPress, ktorý výrazne zjednodušuje úlohu prekladu webových stránok WP. Pomocou tohto doplnku môžu používatelia WordPress rýchlo a efektívne vytvárať a udržiavať viacjazyčné webové stránky. Je to užitočné najmä pre spoločnosti, ktoré chcú rozšíriť svoj dosah na medzinárodné trhy a optimalizovať svoju online prezentáciu.

WordPress: najpoužívanejší CMS
WordPress je celosvetovo najpoužívanejší systém správy obsahu (CMS), ktorý používajú milióny ľudí na vytváranie webových stránok všetkých tvarov a veľkostí. Vďaka svojmu používateľsky prívetivému rozhraniu, rozsiahlym funkciám a veľkej komunite vývojárov sa WordPress etabloval ako preferovaná voľba pre jednotlivcov aj podniky. S rastúcou globalizáciou a rastúcim významom online prítomnosti však rastie aj potreba rýchleho a efektívneho prekladu webových stránok WordPress. Táto potreba vyplýva zo snahy osloviť širšie publikum a vstúpiť na nové trhy, čo výrazne zvýšilo dopyt po nástrojoch, ako je napríklad doplnok Clonable WordPress.

WooCommerce viacjazyčný
Jednou z výrazných vlastností pluginu Clonable je jeho bezproblémová integrácia s WooCommerce. Pre spoločnosti, ktoré predávajú svoje produkty alebo služby online, ponúka Clonable dokonalé riešenie prekladu. Vďaka funkcii pluginu WooCommerce Clonable môžu používatelia pri každej objednávke vidieť, z ktorého klonu bola objednávka zadaná. To poskytuje cenné informácie o nákupnom správaní zákazníkov v rôznych jazykoch a regiónoch.

Kľúčové vlastnosti zásuvného modulu Clonable:

  • Jednoduchá inštalácia: Zásuvný modul sa ľahko a rýchlo inštaluje prostredníctvom katalógu zásuvných modulov WordPress. Používatelia môžu začať prekladať svoje webové stránky v priebehu niekoľkých minút.
  • Klonovanie podpriečinkov: Zásuvný modul umožňuje používateľom vytvárať klony podpriečinkov, takže pridávanie nových jazykov na webové stránky nevyžaduje zložité technické konfigurácie.
  • Vylepšenia SEO: Zásuvný modul automaticky pridáva jazykové značky na všetky stránky, čím zlepšuje výkon SEO a pozície vo vyhľadávačoch.
  • Používateľsky prívetivý menič jazykov: Clonable poskytuje intuitívny menič jazykov, ktorý umožňuje návštevníkom jednoducho prepínať medzi rôznymi jazykmi na webovej lokalite.
  • Podpora pre WooCommerce: Zásuvný modul sa bezproblémovo integruje s WooCommerce, čo používateľom umožňuje jednoducho vykonávať konverzné merania medzi rôznymi jazykmi.

Záver
Celkovo možno povedať, že plugin Clonable WordPress ponúka kompletné riešenie pre preklad webových stránok v rámci platformy WordPress. Či už ste majiteľ malej firmy, ktorá chce rozšíriť svoj miestny trh, alebo medzinárodná spoločnosť pôsobiaca na celom svete, tento doplnok umožňuje rýchly, jednoduchý a efektívny preklad webových stránok.

Vyskúšajte Clonable ešte dnes a zistite, aké jednoduché je preložiť vaše webové stránky WordPress a osloviť globálne publikum. S Clonable sa prekladanie webových stránok v rámci WordPress stane hračkou!

Máte ešte otázky?

Potom vyplňte nasledujúci formulár.

Súvisiace blogy: