🎉 Spustili sme náš nový doplnok WordPress! Stiahnuť teraz

Švajčiarsko a elektronický obchod: prečo tam preklady zohrávajú veľkú úlohu

Švajčiarsko je malá krajina so štyrmi úradnými jazykmi, čo z nej robí jedinečný a náročný trh pre elektronický obchod. V posledných rokoch sa švajčiarske prostredie elektronického obchodu výrazne rozrástlo a očakáva sa, že do roku 2022 presiahnu online tržby 13 miliárd švajčiarskych frankov.

Zákazník

Význam prekladov v prostredí švajčiarskeho elektronického obchodu nemožno preceňovať. Nielenže pomáhajú spoločnostiam osloviť širšie publikum, ale pomáhajú tiež budovať dôveru a dôveryhodnosť u zákazníkov. Zákazníci s väčšou pravdepodobnosťou nakúpia od spoločnosti, ktorá poskytuje informácie v ich rodnom jazyku, pretože to dokazuje, že spoločnosť si váži ich potreby a je ochotná urobiť niečo navyše, aby im poskytla personalizované služby.

Jazyky

Jednou z najväčších výziev pre spoločnosti elektronického obchodu pôsobiace vo Švajčiarsku je potreba ponúkať obsah vo viacerých jazykoch. Švajčiarsko s počtom obyvateľov niečo vyše 8 miliónov má štyri úradné jazyky: nemčinu, francúzštinu, taliančinu a románčinu. To znamená, že spoločnosti elektronického obchodu musia ponúkať svoje webové stránky, opisy produktov a ďalší obsah vo viacerých jazykoch, aby oslovili celý švajčiarsky trh. Práve tu sa hodí dobrý preklad. Clonable vám môže pomôcť. Môžeme preložiť stránky pre vašich zákazníkov, aby ste nemuseli riešiť problémy so zákazníkmi, ktorí nerozumejú vašim webovým stránkam.

SEO

Ponuka obsahu vo viacerých jazykoch môže navyše pomôcť zlepšiť optimalizáciu pre vyhľadávače(SEO) a zvýšiť viditeľnosť spoločnosti na internete. Vyhľadávače ako Google uprednostňujú webové stránky, ktoré ponúkajú obsah vo viacerých jazykoch, pretože to naznačuje, že stránka je relevantná pre širšie publikum. To môže pomôcť zvýšiť návštevnosť webových stránok spoločnosti a v konečnom dôsledku viesť k vyššiemu objemu predaja.

Stručne povedané, švajčiarske prostredie elektronického obchodu je jedinečné a náročné vzhľadom na viacjazyčné obyvateľstvo krajiny. Ponuka obsahu vo viacerých jazykoch je pre spoločnosti elektronického obchodu pôsobiace vo Švajčiarsku nevyhnutná, pretože pomáha osloviť širšie publikum, budovať dôveru zákazníkov a zlepšovať SEO.

Máte ešte otázky?

Potom vyplňte nasledujúci formulár.

Súvisiace blogy: